Keramische kookplaten
Koken op een keramische kookplaat
Keramische kookplaat
Koken op een keramische kookplaat? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden van kookzones. Ook voor het vervangen van keramische kookplaat kunt u bij ons terecht. Het grote voordeel van een keramische kookplaat is dat hiervoor geen speciale pannen nodig zijn.
Keramisch koken
Bij keramisch koken wordt de pan verwarmd via de de keramische glasplaat en zorgt het gladde oppervlak van de kookplaat voor extra schoonmaak gemak. Keramisch koken werkt doordat het verwarmingselement eerst wordt verwarmd, vervolgens de pan. Dit zorgt ervoor dat het langer duurt voordat uw plaat verwarmd is, als u dit bijvoorbeeld vergelijkt met een inductie kookplaat. Alle voor- en nadelen op een rij van inductie, keramisch of gas? Lees ons blog hierover.
Voordelen van koken op een keramische kookplaat:
- De glasplaat is makkelijk schoon te maken
- Het platte kookvlak biedt een prachtig strak beeld
- Een keramische kookplaat is vaak aantrekkelijker geprijsd t.o.v. andere warmtebronnen
Meer weten over een keramisch kookplaat?
Bent u geïnteresseerd in een keramische kookplaat of het vervangen ervan? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u uit in onze keukenstudio en informeren u over de mogelijkheden. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.
Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.
Lees meer over onsAndere
kookplaten
Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een…
Lees verderAls u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven het koken op een…
Lees verderInductie kookplaten verhitten enkel de pan(bodem) en niet de kookplaat zelf.
Lees verder