Blog
Inspiratie
Denk je aan wokken dan denk je aan gezond eten. Er is weinig vet voor nodig om een smakelijk resultaat te behalen. Door de…
Lees verderDe oven van vroeger is zeker niet meer de oven van nu. De oven heeft naast bakken tegenwoordig veel meer functies gekregen.…
Lees verderOf het nuttig is en bij uw manier van koken past? Wij geven u graag een overzicht van de mogelijkheden en dan kunt u bepalen…
Lees verderIn onze toonzaal laten wij altijd de nieuwste keuken, apparatuur en keukenbladen zien. Zo weet u zeker dat u een keuken…
Lees verderAl vanaf de jaren 60 en 70 - bij de intrede van de vaatwasser in onze huishoudens - spoelden de kritische huisvrouwen de…
Lees verderSous-vide is een Franse kooktechniek en betekent ‘onder vacuüm’. Vacuüm verpakt voedsel wordt gegaard met stoom. Het geheim…
Lees verder