Zwarte keuken met gouden touch

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
6 augustus 2024 | Aangepast op: 6 augustus 2024

Deze onyxzwarte next125 keuken is een prachtig voorbeeld van elegantie en luxe in één. Het expressieve granieten werkblad in de uitvoering Titanium Gold valt meteen op en biedt een mooi contrast met de zwarte keukenfronten en glazen keukenkasten. Het keukenblad is hiermee dé blikvanger in de keuken. De gouden adering voegt elegantie toe aan de keuken en schittert door de ingebouwde keukenverlichting. Met daarnaast unieke elementen zoals een wijnklimaatkast en inductiekookplaat met panherkenning en Con@ctivity functie van Miele, is deze keuken voorzien van slimme behulpzame functies.

Meer next125 keukens bekijken?

Zwarte keuken met een gouden touch

Er is gekozen voor een granieten werkblad, dat met de lichtinval niet alleen een lust voor het oog is, maar ook uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden is. Door het integreren van glazen bovenkasten en houten en donkerblauwe elementen, krijgt deze zwarte keuken een interessant karakter. De Quooker in de kleur messing patina brengt is een fraaie toevoeging. Deze stijlvolle combinatie creëert een chique en verfijnde uitstraling in de gehele ruimte.

Voor het ultieme kookcomfort bevat de keuken veel slimme kookoplossingen. De wijnklimaatkast van Miele met twee temperatuurzones zorgt ervoor dat de wijnen altijd op de perfecte temperatuur geserveerd kunnen worden. Tevens van Miele is de ingebouwde inductiekookplaat waar maar liefst plaats is voor vijf pannen en die met de automatische Con@ctivity functie kan communiceren met de eilandafzuigkap van Novy. Daarnaast bevat de keuken multifunctionele ovens en een integreerbare koelkast en vaatwasser. Kortom, de klant heeft naast het smaakvolle keukenontwerp, gebruiksgemak en comfort centraal gesteld in de keuken.

Wat geeft deze keuken zo’n elegante uitstraling?

De keuken is voorzien van talloze unieke details en heeft zijn luxe en elegante uitstraling te danken aan de volgende kenmerken:

  • Het krachtige ontwerp met gouden touch.
  • De greeploze, zwarte keukenfronten.
  • Het expressieve, granieten werkblad met zichtbare adering.
  • De ingebouwde LED-verlichting en stopcontacten.
  • De ingebouwde inductiekookplaat met 8 TempControl-sensoren die daarnaast kan communiceren met de afzuigkap.
  • De multifunctionele oven en combi-stoomoven met maar liefst 18 functies waaronder sous-vide.
  • De wijnklimaatkast met twee temperatuurzones.
  • De functionele Quooker COMBI+ in messing patina die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden.

Samenstelling van deze keuken

Deze stijlvolle keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

  • Keukenfronten: next125 NX240 in SensiQ onyxzwart
  • Keukenapparatuur: Integreerbare koelkast, wijnklimaatkast, multifunctionele ovens en inductiekookplaat van Miele, eilandafzuigkap van Novy, integreerbare XXL vaatwasmachine van AEG, Quooker COMBI+ en Dekker rvs-look stopcontacten.
  • Keukenbladen: Dekker Evora Granite in de uitvoering Titanium Gold gepolijst

Wilt u ook graag zo’n elegante keuken?

Bent u ook op zoek naar een zwarte keuken met een elegante uitstraling die zowel stijlvol als functioneel is? Bezoek dan ons SmartDesign center in Maassluis of plan eenvoudig een afspraak via onze website. Wij nemen graag de tijd om samen uw wensen door te nemen en uw droomkeuken te realiseren.

Met onze jarenlange ervaring en creativiteit ontwerpen wij bijzondere en slimme keukens. Mogen wij binnenkort uw nieuwe keuken ontwerpen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak